VALANTI HUONEKALUT

Valanti huonekalumallisto on Kirsi Valantin suunnittelema moderni huonekalusarja, jonka luomisessa on ajateltu suomalaista kotia pohjoismaisella lämmöllä. Mallisto sisältää useita sohvia, nojatuoleja, tuoleja, raheja ja kokonaisen joukon pöytiä, tasoja sekä säilytyskalusteita. Valanti kalusteita on saatavilla korkeakiiltoisella ja matalla maalipinnalla sekä tammiviiluisena eri sävyihin petsattuna. Myös erikoismaalisävyt (esim. Tikkurila Symphony, RAL) ja aito pähkinäviilu sekä saarniviilu ovat mahdollisia. Mallistoa voi tilata myös asiakkaan toiveisiin sovitettuna niin mitoiltaan, väreiltään kuin materiaaleiltaankin.

Tv-tasoihin ja muihin säilytyskalusteisiin on saatavilla runsaasti teknisiä ratkaisuja esimerkiksi AV-laitteiden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Kaikki Valanti huonekalut valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista. Lähellä tapahtuva tuotanto takaa upean laadun ja joustavuuden juuri sinun toiveisiisi. Valanti mallisto saatavilla Valanti Shopista ja Vepsäläisiltä kautta maan.

Kuvissa näkyvät mallituotteet saattavat hieman poiketa riippuen valituista verhoilu/ pintamateriaaleista.