Valanti, ajatonta suomalaista mattoperinnettä

Valanti matto-mallisto on uusin tulokas Valanti-tuoteperheessä. Kirsi Valantin lähtöajatuksena olivat luonnonmateriaalit, joiden sävymaailma löytyy pohjoisesta luonnosta. Malliston on ajateltu kestävän aikaa ja toimivan monissa erilaisissa tiloissa ja tunnelmissa.

Raitamatot kuuluvat suomalaiseen mattoperinteeseen. Valanti malliston mattojen raidotus luodaan modernisti suurempina väripintoina, jotka luovat rauhallista tapahtumaa lattiapintaan. Mattojen vaihteleva raidoitus on perinteinen, mutta antaa välineet vaihteluun ja matoilla leikittelyyn. Mattoja on saatavissa myös yksivärisinä kaikissa perus-sävyissä.

Käsinkudotut matot ovat villaa ja pellavaa ja solmittu matalanukkamatto on 75% silkkiä. Villamatto on kestävä, likaa hylkivä, ilmeeltään mattapintainen ja jalalle pehmeä. Pellavamatto on napakka, voimakas struktuurinen ja siinä on aidon pellavan kevyttä kiiltoa. Lyhytnukkainen silkkimatto edustaa pehmeää ylellisyyttä ja matossa on hienostunut aidon silkin hohto. Se sopii erityisesti oleskelutiloihin ja pehmentää tilan äänimaailmaa.

Tervetuloa valitsemaan kotiisi asiantuntevalla avullamme modernit, laadukkaat ja aikaa kestävät matot.