Vanerinen Jalo, malliston vahva uutuus

Valanti Keittiö -tuotteissa tuntuu huonekalumallistollemme ominaiseen tapaan ajan hammasta kestävä muotoilu ja laatu. Kokonaisuuksista yksityiskohtiin. Kiintokalustemallistosta voidaan toteuttaa keittiöt, kylpyhuoneet, kodinhoitotilat ja muut säilytysratkaisut. Standardimittojen lisäksi on mahdollista toteuttaa mittamuutokset myös omien tarpeiden mukaisesti.

Valanti-Keittiön uusin tulokas, Jalo, on sielultaan ja ytimeltään vahva. Runko- ja ovimateriaalina on kotimainen kaksipuoleisesti jalopuulla viilutettu koivuvaneri. Pintavaihtoehtoina ovat tammi, saarni, jalava, pähkinä ja koivu. Viilupinnan kolminkertaisen erikoislakan sävytys pitää puun kellastumisen mahdollisimman vähäisenä ja värisävyn pehmeän kauniina. Sävyt ovat sovitettu yhteneviksi Valanti-huonekalumalliston kanssa. Vankka vaneri on kestävyydeltään lähes ikuinen sekä rakennelujuudeltaan ylivoimainen. Mallistoon valitut mekanismit ovat alansa parhaat, laatikkojen painonkesto markkinoiden korkein. Jalo edustaa laadukasta suomalaista artesaanipuusepäntyötä valmistuksesta asennukseen.

Valanti-malliston jo tutuiksi tulleet keittiömallit ovat Ruutu, Sametti ja Huvila. Sametti on ainutlaatuinen, karun kaunis ja täysin mattainen pintamateriaali. Täysin kiilloton pinta sopii upeasti useisiin ovimalleihin. Ruutu on Valanti keittiöiden kepeä kehäovi, joka modernin ajattomana löytää paikkansa hyvin erilaisista ympäristöistä. Huvila edustaa perinteikästä ilmettä ja tunnelmaa, modernisti toteutettuna.

Ammattitaitoinen suunnittelijamme auttaa mielellään Teitä keittiön sekä kodin muiden tilojen suunnittelussa ja valinnoissa. Ota yhteyttä suunnittelijaan tai tule tutustumaan Valanti Shoppiin!

Eva Ingervo
eva@valanti.fi
Gsm +358 (0)45 113 4572

Nina Gereli
nina@valanti.fi
Gsm +358 (0)40 717 0774

 

Valanti Shop